" Omdat het beter kan ! "

Cello verkoopt landgoed Haarendael, Rene Klotz adviseert koper.

landgoed haarendael

Cello, zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking, heeft landgoed Haarendael te Haaren verkocht. Landgoed Haarendael met een oppervlakte van ca. 33 hectare is gebouwd (1836)  als klooster en grootseminarie van het bisdom ‘s-Hertogenbosch. In de tweede wereldoorlog is het landgoed gebruikt door de Duitse bezetters als geheime gevangenis. In 1967 wordt het grootseminarie verplaatst en wordt het landgoed en de gebouwen in gebruik genomen t.b.v. van mensen met eenverstandelijke beperking. Vanaf 2012 is het landgoed in tijdelijk gebruik. Rene Klotz bedrijfsmakelaar bij Klotz bedrijfshuisvesting begeleidde koper bij de aankoop van het landgoed. 

Het landgoed met de deels monumentale bebouwing van ca. 25.000m² BVO wordt door de koper herontwikkeld tot wonen met (ouderen)zorg. Tot dat de nieuwe bestemming op basis van de door Cello en de gemeente Haaren opgestelde structuurvisie is gerealiseerd zullen de opstellen deels tijdelijk woren gebruikt voor huisvesting van buitenlandse werknemers van koper.

 Wilt u ook professioneel uw bedrijfsruimte verhuren of verkopen? Vul hieronder mijn contactformulier in en ik neem persoonlijk contact met u op.