" Omdat het beter kan ! "

Klotz bedrijfshuisvesting start met nieuw bedrijventerrein DE SCHEG Tilburg

OCS, Ontwikkel Combinatie de Scheg ( Een samenwerkingsvervand van o.a. Remmers Bouwgroep en Mobion Group) ontwikkelt op de Demeterstraat het nieuwe bedrijventerrein “DE SCHEG”. Het bedrijventerrein De Scheg wordt omsloten door De Burgemeester Letschertweg (ZICHTLOCATIE!!!), de Dongenseweg en de Gesworenhoekseweg direct aan de Rotonde bij de nieuwe entree aan de Burgemeester Letscherweg (Noord West tangent) van bedrijventerrein Vossenberg. Kijk ook op de site van De Scheg.

Op dit nieuwe bedrijventerrein worden naast een Hotel en Kantoorgebouwen ongeveer zeven (7) bedrijfsgebouwen ontwikkeld. Deze gebouwen worden op maat voro gebruikers ontwikkeld. De gebouwen kunnen in de huursfeer maar ook in de koopsfeer worden ontwikkeld. Een van de partijen in ontwikkelcombinatie is Remmers Bouwgroep, 100 jaar bewezen bouwkwaliteit, die de bouw op zich zal nemen.

het bedrijventerrein wordt in een hoge kwaliteit onder architectuur van Hooper Architects, een architect van internationale allure,  op een duurzame moderen manier ontwikkeld.

De gebouwen zijn in diverse maten en op diverse verkaveling beschikbaar. Het individuele plan wordt in overleg met de kandidaten op maat ontworpen en ontwikkeld. de huurofferte of koopofferte zal op maat van het op maat ontwikkelde gouw worden geoffreerd. Marktconforme huren zijn daarbij het uitgangspunt.

De bijgaande impressies zijn slechts enige sfeer beelden en geven uitsluitend de te verwachten uitstraling en sfeer aan. De definitieve architectuur en uitstraling wordt in nauw overleg met de gebruiker bepaald.

Heeft u interesse? Vul hieronder mijn contactformulier in en ik neem persoonlijk contact met u op.