" Omdat het beter kan ! "

Klotz bedrijfshuisvesting start verhuur DC van 18.000m² in Gilze

Broekakkerweg GilzeOp een goede locatie op bedrijventerrein “Broekakker”te Gilze  aan de Broekakkerweg te Gilze wordt gestart met de verhuur van een nieuwe ontwikkeling voor een hoogwaardig distributiecentrum van 18014 m².

Nieuw te bouwen moderne logistieke bedrijfsruimte op een goed bereikbare locatie op bedrijventerrein  Broekakker te Gilze. De logistieke bedrijfsruimte heeft een totale vloeroppervlakte van ca 18.000m² en wordt gerealiseerd op een kavel van  31.950m². Het gebouw is te huur in units vanaf ca 7.000m². Het gebouw wordt voorzien van een compleet aantal voorzieningen welke voor logistieke bedrijfsactiviteiten gewenst zijn.

BEREIKBAARHEID IN OPTIMA FORMA

Bereikbaarheid per auto. Bedrijventerrein Broekakkers ligt direct aan de A58 (Eindhoven-Breda-Vlissingen) en direct aan het Tilburgse Noord West tangent met aansluiting op A 261 waarmee de A59 (Oss-Zierikzee) wordt bereikt. Via de A58 wordt de N 65 (Tilburg – ‘s-Hertogenbosch) bereikt.

Bereikbaarheid met vliegtuig. De dichtsbijzijnde luchthaven is Eindhoven airport, gelegen op ca, 40km en met vrachtverkeer binnen 30 minuten bereikbaar. De luchthaven Schiphol ligt op ca. 120 km.

Bereikbaarheid per boot en trein. Op het nabijgelegen Tilburgse bedrijven terrein Vossenberg West II is een neiwue Bargeterminal, evnals op bedrijven Loven in Tilburg. deze ternial kennen via het Wilhelminakanaal vaste lijndiensten richting de Rotterdamse haven en beschikken over een eigen douana entrepot. De havens va nRotterdam en Antwerpen liggen op ca. 80 km. Op Loven is eveneens een rail terminal gesitueerd zodat alle vervoermodaliteiten op zeer korte afstand van het DC gelegen zijn.

Wilt u ook professioneel uw logistieke ruimte verhuren? Vul hieronder mijn contactformulier in en ik neem persoonlijk contact met u op.