" Omdat het beter kan ! "

Klotz bedrijfshuisvesting start verhuur nieuw DC van 38.500m² te Tilburg

Dongenseweg Tilburg

Op een goede locatie op bedrijventerrein “Vossenberg“te Tilburg  aan de Dongenseweg, Kranenberg en Brakman te Tilburg is Klotz bedrijfshuisvesting in opdracht van Built to Build Real Estate gestart met de verhuur van een nieuwe ontwikkeling voor een hoogwaardig distributiecentrum van 38.590 m².

Nieuw te bouwen moderne logistieke bedrijfsruimte op een goed bereikbare locatie op bedrijventerrein  Vossenberg te Tilburg. De logistieke bedrijfsruimte heeft een totale vloeroppervlakte van ca 38.500m² en wordt gerealiseerd op een kavel van  68.470m². Het gebouw is te huur in units vanaf ca 8.5800m². Het gebouw wordt voorzien van een compleet aantal voorzieningen welke voor logistieke bedrijfsactiviteiten gewenst zijn.

Bereikbaarheid in Optima Forma !

Bereikbaarheid per auto Het bedrijventerrein Vossenberg heeft via de noordelijke Tangent een directe verbinding met de snelweg A261 Tilburg-Waalwijk (richting A59), de snelweg A58 (Vlissingen – Breda – Eindhoven) en de N65 (Tilburg – ’s-Hertogenbosch).

Ligging t.o.v. luchthaven De dichtstbijzijnde luchthaven is Eindhoven Airport, gelegen op circa 40 km en met vrachtverkeer binnen 30 minuten bereikbaar. De luchthaven Schiphol ligt op circa 120 km afstand.

Haven- en railverbinding Bedrijventerrein Vossenberg West II beschikt over een eigen Barge Terminal. Deze terminal kent via het Wilhelminakanaal vaste lijndiensten richting de Rotterdamse haven en beschikt over een eigen douane-entrepot. De havens van Rotterdam en Antwerpen liggen op circa 80 km afstand.

Op het nabij gelegen bedrijventerrein Loven bevindt zich eveneens een raildistributiecentrum.

Locatie

Het kavel is gelegen op industrieterrein Vossenberg en betreft een zichtlocatie vanaf de doorgaande weg langs het industrieterrein. Vossenberg behoort tot de grootste logistieke bedrijventerreinen in de regio en onderscheidt zich door de uitstekende bereikbaarheid en het streven naar een “Energie Neutraal” bedrijventerrein. Het bedrijventerrein wordt ontsloten door de nieuwe noordwestelijke ringweg van Tilburg en is door het Wilhelminakanaal ook via het water ontsloten. Onlangs is op het bedrijventerrein de tweede containerterminal van Tilburg aangelegd, die toegang biedt aan schepen tot en met klasse 4 en daarmee tot de grootste terminals van Nederland behoort. In de directe nabijheid van het distributiecentrum bevinden zich onder andere de navolgende distributiecentra: CEPL, Syncreon, Ingram Micro, GVT, Iris Ohyama, ELHO, Coolblue, Versteijnen Logistics, Tesla en Samsung.

 

Wilt u ook professioneel uw logistieke ruimte verhuren? Vul hieronder mijn contactformulier in en ik neem persoonlijk contact met u op.