" Omdat het beter kan ! "

Rene Klotz: te huur Winkel Willem II straat 51-53 te Tilburg

willem II straat 51-53 te TilburgKlotz bedrijfshuisvesting, bedrijfsmakelaar Tilburg, heeft aan de Willem II straat 51-53  te Tilburg een winkelruimte van 208m² te huur gekregen. Deze winkel met een frontbreedte van bijna 18 meter (!)  heeft een opnegevel en is gelegen in de voetgangerspromenade van de binnenstad.

” De Willem II straat is een van de belangrijkste straten naar/in het Kernwinkelgebied van Tilburg. Het is ook een van de mooiste straten uit het centrum van Tilburg. Deels voetgangerspromenade en deels eenrichtingsverkeer het centrum in (!). Met fraaie 19e eeuwse en begin  20ste eeuwse panden met monumentale gevels in het centrum van Tilburg. De straat heeft een prettige mix van detailhandel, dienstverlening, horeca en wonen” aldus Rene Klotz van Klotz bedrijfhuisvesting.

In de Willem II straat zijn verschillende aansprekende winkel gesitueerd zoals o.a. Kaldi, Mugs & Muffins en Pijnenburg juweliers.

Wilt u ook professioneel uw winkelruimte verhuren? Vul hieronder mijn contactformulier in en ik neem persoonlijk contact met u op.