" Omdat het beter kan ! "

Rene Klotz: Kinki kappers huur monumentale winkel Nieuwlandstraat 28 te Tilburg

Nieuwlandstraat 28 te TilburgKlotz bedrijfshuisvesting heeft de monumentale winkel van 140m² aan Nieuwlandstraat 28 te Tilburg verhuurd aan Kinki kappers.

Kinki kappers is uitgegroeid tot een landelijk fenomeen, met veertig kapsalons in Nederland, een in Barcelona en een in Hamburg.
Kinki staat al lang niet meer voor punk, hanenkammen en blauw haar alleen. Net als de meeste individuen heeft Kinki al veel identiteitsfases doorlopen, en zich door ontelbare scenes en stromingen laten inspireren. Kinki heeft een brede doelgroep, maar richt zich niet op het zogenaamde doorsnee publiek. De visie van de jaren tachtig is nog steeds hetzelfde; Kinki is er voor mensen die streven naar vernieuwing en originaliteit. Mensen die ook met hun kapsel willen uitstijgen boven de mainstream, of dat nou modern, extravagant, extreem of chique is. Alles kan.

 “De vestiging van Kinki kapers in dit deel van het centrum van Tiburg bevestigt de kracht van het “dwaalgebied” aldus rene Klotz, bedrijfsmakelaar bij Klotz bedrijfshuisvesting:” Dit dwaalgebied ontwikkelt zich ondanks de moeilijk markt in de Retail positief. De hele Nieuwlandstraat maakt een duidelijke verlevendigslag door”

Wilt u ook professioneel uw winkelruimte verhuren? Vul hieronder mijn contactformulier in en ik neem persoonlijk contact met u op.