" Omdat het beter kan ! "

Rene Klotz: Proviand, revolutionair vlees uit groente huurt Energieweg 30 te Udenhout

energieweg 30 te udenhout

Proviand, meat made from vegetables gaat zich vestigen in de gemeente Tilburg. Proviand vestigt zich in een bedrijfspand van ca. 2500m² aan de Energieweg 30 te Udenhout. Een pand geschikt voor de foodindustrie dat voorheen in gebruik is geweest bij King Cuisine.

“Proviand is een zeer innoverend bedrijf in de foodsector”, aldus Rene Klotz,

zoals ze zelf zeggen: ” Proviand, als vlees je dierbaar is! Wij geloven in een wereld waarin vlees van groente een vanzelfsprekende keuze is naast duurzaam dierlijk vlees.Een betere wereld waarin je geen concessies hoeft te doen om lekker te eten.   Lekker eten geeft een leven meer genot. Een bord met de beste ingrediënten, frisse groente en een mals stuk vlees om je tanden in te zetten, dat is het ideaal.

Echte liefhebbers van vlees zweren er bij. Elke dag vlees. Toch komt steeds meer het besef dat elke dag vlees eten de gezondheid schaadt, en op de lange termijn zorgt voor een onhoudbare situatie in deze veranderende wereld.Om die reden hebben we jaren lang gewerkt aan een product met een stevige bite als vlees, een smaak als vlees, de beleving van vlees, zonder de slechte gevolgen voor je gezondheid en de nadelen voor de maatschappij. Ons vlees zit boordevol groenten. Proef het en je zult verrast zijn

De grondlegger van ProViand,  Paul den Dulk was vroeger chef in een restaurant. En in die tijd zag hij dat vegetarisch eten béter kon. Vegetarisch eten was meestal saai en liefdeloos. Vaak betrof het gewoon de vleesloze variant van een gerecht. Dat kon beter, en gezonder.

En met die inspiratie startte hij de lange zoektocht naar het perfecte product waarin groente een belangrijke rol moest vervullen. Groente kent en eet iedereen al van kinds af aan, het is lekker en zit boordevol vitaminen en mineralen. De ideale basis voor een gezond en duurzaam product: mals vlees van groente, maar dan met een positieve balans voor jou en je omgeving.”

Proviand heeft bewust gekozen voor de gemeente Tilburg waaruit weer blijkt dat Tilburg een prima vestigingslocatie is voor innovatieve bedrijven, ook in de Agrofoodsector !!, aldus rene klotz van Klotz bedrijfshuisvesting. Proviand wordt ondersteund door ontwikkel & participatiemaatschappij Agro & Co, lees hier een artikel uit het Brabants Dagblad over Proviand.

Wilt u ook professioneel uw bedrijfsruimte verhuren? Vul hieronder mijn contactformulier in en ik neem persoonlijk contact met u op.