" Omdat het beter kan ! "

Rene Klotz: PTA publiceert praktijkvoorbeelden commercieel vastgoed

PTA publiceert praktijkvoorbeelden commercieel vastgoed

Het Platform Taxateurs en Accountants (PTA) heeft in 2013 een reeks van 28 aanbevelingen gepresenteerd om de kwaliteit van commercieel vastgoedtaxaties te verbeteren. Om deze aanbevelingen handen en voeten te geven is nu de publicatie ‘Good practices; voorbeelden voor de praktijk’ uitgebracht. Deze PTA-publicatie wordt op 1 september definitief, na verwerking van de opmerkingen door de brancheverenigingen.

In de publicatie zijn drie taxatievoorbeelden met de daarbij behorende werkzaamheden uitgewerkt. Verder zijn voorbeelden opgenomen voor een betere onderbouwing van rendementen, huurniveaus, incentives en gebruikte bronnen. Ook wordt een nieuw raamwerk voor de inhoud van het taxatierapport gepresenteerd, waarbij eveneens is gekeken naar internationale standaarden.

Wilt u weten wat er speelt met betrekking tot taxeren en waarderen in Nederland? René Klotz bedrijfsmakelaar te Tilburg kan het u vertellen. Hij is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wilt u uw pand ook vakkundig laten taxeren óók volgende internationale normen IVS  en PTA richtlijnen? Vul hieronder mijn contactformulier in en ik neem persoonlijk contact met u op.