" Omdat het beter kan ! "

Rene klotz in swim to fight cancer

swin to fight cancer rene klotz

Rene Klotz heeft op 14 september 2014 in ‘s-Hertogenbosch het zwemmen door de stadsgracht, Grote Hekel en Dommel en in ‘s-Hertogenbosch volbracht. Als deelnemer in een van de laatste waves kwam hij als op een na laatste het water uit. De sponsors die René ondersteunden hebben € 3.230,= opgebracht voor de Stichting Swim to Fight Cancer waarmee René op de elfde plek eindigde voor wat betreft het ophalen van sponsorgelden.

Rene Klotz:”Het was een mooie tocht en het was erg leuk om de stadswallen eens van een andere kant te bekijken. De vele mensen, muziekskes en supporters langs de kanten maakten het tot een mooi festijn. Ik ben hartstikke trots dat de mensen die mij hebben gesupport en gesponsord zo’n indrukwekkend bedrag bij elkaar hebben gebracht. Een mooi bedrag voor onderzoek naar kanker.

De Stichting Swim to Fight Cancer heeft € 500.000,= opgehaald voor dit goede doel. Ik ben blij dat ik een steentje heb mogen bijdragen. Sponsors bedankt voor de support en gulle gaven. Zelf vond ik het erg indrukwekkend dat ik mijn medaille voor deelname kreeg omgehangen door Olympisch kampioen open water zwemmen Maarten van der Weijden , zelf overwinnaar van kanker!”